Kembara Mistik: PERIGI

Kembara Mistik: PERIGI

Author: Khairul Ahmad, Eb Reeza, Syasya de Luna

Format: Paperback

Pages: 168

ISBN: 9789838220576

Language: Malay

Publisher: Fajar Pakeer

Release Date: December 01, 2019

Description du Livre

SAMITHA

"Aku dah buat satu kesilapan." - Lelaki Inggeris

Mukanya yang hangat dipanah terik matahari siang diraup dengan tangan. Benar memang dia telah melakukan kesilapan. Barangkali Doktor Howard pun begitu. Kesalahan yang mungkin tidak mampu diampunkan sendiri. Kesilapan yang membawa kepada petaka besar. Sayangnya detik waktu yang telah dilalui tidak mungkin dapat ditarik kembali.

"Tidak semua rahsia perlu dibongkarkan. Ada waktu-waktunya elok saja dibiarkan tanpa perlu diusik." - ALBERT

SUMUR PENGANTIN

"Jangan diusik. Itu untuk mengamankan roh-roh jahat yang keluar masuk ke desa ini. Kami tidak mahu majlis penuh adat dicemari roh-roh jahat." JELITA

Gadis itu melemparkan hantaran pernikahan yang dipegangnya ke lantai. Dia berlari ke arah Manbir namun langkahnya terdorong ke sumur pengantin dan masuk ke dalam lubang yang penuh dengan air. Gadis itu menjerit sehingga hilang suaranya. Perlahan-lahan dia tenggelam dan lenyap dari pandangan. Penjaga sumur tersenyum.

PANGGILAN PUTERI

"Panggilan puteri, panggilan berbisa. Panggilan puteri untuk selamanya." -PUTERI SUNDARI

Damia memeluk Hasnul dan Hasmiza sbelum dia terjun ke dalam perigi lama itu demi menyelamatkan adiknya Nila. Dia tidak mahu Nila menjadi mangsa Puteri Sundari. Walau apa pun caranya, dia harus membawa Nila pulang ke pangkuan keluarga. Selagi Nila tidak pulang, selagi itu dia akan menjejaki adiknya. Itu janji seorang kakak kepada adiknya.

Dunia gelap yang penuh misteri dan mistik. Pelbagai kisah dan pengalaman barangkali dijadikan cerita untuk direnungi. Beranikah anda melihat dan menyelami dunia suram dan seram ini di dalam kem KEMBARA MISTIK?

Commentaires
Alphonse Ratté
Je tiens à vous remercier personnellement pour vos livres exceptionnels. C’est vraiment merveilleux.
Gradasso Martel
Leur Miracle de Noel était le meilleur livre que j’ai jamais acheter. Leur Miracle de Noel a fait exactement ce que tu as dit qu’il faisait.
Émilie Aucoin
Mes amis sont tellement fous qu’ils ne savent pas comment j’ai tous les ebook de haute qualité qu’ils n’ont pas!
Andrée Bédard
Je vous recommanderai à mes collègues. Leur miracle de Noël est les livres les plus précieux que nous ayons jamais achetés. Je serais perdu sans ça. Je suis complète ment époustouflé.
Blanchefle Morneau
Enfin, je reçois cet ebook, merci pour tous ces miracles de Noël que je peux obtenir maintenant!
Livres Similaires