Hoe ik van Marriët afkwam

Hoe ik van Marriët afkwam

Author: Kluun

Format: ebook

Pages: 13

ISBN: 9049962528

Language: Dutch

Publisher: Podium

Release Date: March 08, 2021

Description du Livre

"Hoe ik van Marriet afkwam" is een dertien bladzijden tellend bestand waarin hoofdpersoon Stijn ons meeneemt naar het jaar 1980. Al fietsend, met de lezer achterop, vertelt hij over zijn voorbije verkering met Mariette. Het kakmeisje dat hockey speelt en een te dikke kont heeft, maar wel lekker kan neuken. Bij gebrek aan beter zijn ze voor elkaar gevallen.
Maar al snel werkt Mariette hem op de zenuwen en na een paar maanden wil hij van haar af. Uitmaken is niet zijn sterkste punt en Mariette schopt een rel wanneer hij het ter sprake wil brengen. Waar woorden niets uithalen, moet ander geschut ingezet worden. Tot Stijns grote verbazing krijgt hij steun uit onverwachte hoek. Maar of dat genoeg is?
In een niet te versmaden Kluunstijl, veel macho- en vrouwonvriendelijke taal, zet Kluun hier iets heel sterks neer. Origineel en goed verteld. Maar de taalfouten! Een verhaal van deze lengte kunnen ze toch wel naar behoren redigeren? Heeft de crisis wellicht vat gehad op de redigeerdersbanen?

Commentaires
Gradasso Martel
Leur Miracle de Noel était le meilleur livre que j’ai jamais acheter. Leur Miracle de Noel a fait exactement ce que tu as dit qu’il faisait.
Émilie Aucoin
Mes amis sont tellement fous qu’ils ne savent pas comment j’ai tous les ebook de haute qualité qu’ils n’ont pas!
Andrée Bédard
Je vous recommanderai à mes collègues. Leur miracle de Noël est les livres les plus précieux que nous ayons jamais achetés. Je serais perdu sans ça. Je suis complète ment époustouflé.
Alphonse Ratté
Je tiens à vous remercier personnellement pour vos livres exceptionnels. C’est vraiment merveilleux.
Blanchefle Morneau
Enfin, je reçois cet ebook, merci pour tous ces miracles de Noël que je peux obtenir maintenant!
Livres Similaires